Sałatka endywiowa z kandyzowanymi orzechami pekan i serem pleśniowym Maytag

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Endywiowej z kandyzowanymi orzechami pekan i serem pleśniowym Maytag. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Grillowana Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym, kandyzowanymi pekanami i winegretem z granatu, Endywia z figami, serem pleśniowym i orzechami pekan, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ułóż liście endywii na półmisku. Wierzch z kandyzowanymi orzechami i serem pleśniowym. W małej misce lub słoiku połącz ocet, olej i musztardę.
Ubić lub wstrząsnąć słoik do połączenia. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Mieszankę skropić na sałatkę i podawać.