Sałatka dla mam Eddiego
Sałatka dla mamusi Eddiego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, edamame, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Hoboken Eddie ' s Root Beer Chicken, Cezar mamusi Anderson, oraz Skórka arbuza Mamusi ogórki kiszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej szklanej misce połącz wszystkie składniki dressingu, dobrze ubijając widelcem, aby połączyć.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać edamame. Blanszować przez 2 minuty.
Odcedzić i dodać do miski z sosem.
W średniej nieaktywnej misce połącz pozostałe warzywa i dodaj edamame i dressing.
Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Przełożyć do miski i podawać na zimno.