Sałatka cytrusowa z koprem włoskim Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.38 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka białka jaja, mielona gałka muszkatołowa, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i Radicchio z cytrusowym winegretem, Sałatka z sałaty i kopru włoskiego z winegretem cytrusowym, oraz Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i pomarańczy z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij białko w małej misce, aż lekko spieniony; ubij w cukrze, soli, cynamonie, goździkach i gałce muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cynamon
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodać nasiona sezamu itoss do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
4
Łyżka mieszanki sezamu w grudkach na pergamin wyłożony blachy do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Ochłoń.
6
Zrób z wyprzedzeniem: klastry Sezamubyć wykonane 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
1
Rozgrzać olej w patelni amedium na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać koper włoski, szalotka, imbir i nasiona kopru włoskiego i gotować, często mieszając, aż do miękkości (nie pozwól brązowy), 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Koper Włoski
Imbir
Nasiona
3
Wymieszać invinegar i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
4
Ostudzić; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
5
Drobno zetrzeć 1 łyżeczkę skórki z 1 pomarańczy; odstawić. Za pomocą ostrego noża wyciąć wszystkie skórki z pomarańczy; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
6
Przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty do średniej miski; wyrzucić membrany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wrzucić zielenie, pietruszka, koper włoski liści, pomarańcze, i dressing w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Pietruszka-nać
Koper Włoski
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Podawać z dodatkiem sezamu i skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Ziarna Sezamu
9
DO przodu: Dressing można zrobić 1 dniahead. Kryj się i wyluzuj.