Sałatka cytrusowa z koprem włoskim Vinaigrette

Sałatka cytrusowa z koprem włoskim Vinaigrette
Sałatka cytrusowa z koprem włoskim Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.38 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka białka jaja, mielona gałka muszkatołowa, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i Radicchio z cytrusowym winegretem, Sałatka z sałaty i kopru włoskiego z winegretem cytrusowym, oraz Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i pomarańczy z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij białko w małej misce, aż lekko spieniony; ubij w cukrze, soli, cynamonie, goździkach i gałce muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać nasiona sezamu itoss do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
4
Łyżka mieszanki sezamu w grudkach na pergamin wyłożony blachy do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Ochłoń.
6
Zrób z wyprzedzeniem: klastry Sezamubyć wykonane 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
1
Rozgrzać olej w patelni amedium na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać koper włoski, szalotka, imbir i nasiona kopru włoskiego i gotować, często mieszając, aż do miękkości (nie pozwól brązowy), 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Koper WłoskiKoper Włoski
ImbirImbir
NasionaNasiona
3
Wymieszać invinegar i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
4
Ostudzić; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
5
Drobno zetrzeć 1 łyżeczkę skórki z 1 pomarańczy; odstawić. Za pomocą ostrego noża wyciąć wszystkie skórki z pomarańczy; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty do średniej miski; wyrzucić membrany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wrzucić zielenie, pietruszka, koper włoski liści, pomarańcze, i dressing w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać z dodatkiem sezamu i skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
9
DO przodu: Dressing można zrobić 1 dniahead. Kryj się i wyluzuj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn