Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy

Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy
Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, bekon i ser pleśniowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 690 fanów. Jeśli masz szalotki, bekon, jogurt i sos cytrynowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio z cukinii Patricii Wells z awokado, pistacjami i olejem pistacjowym, Warstwowa sałatka z serem pleśniowym, boczkiem i lodem, oraz Chrupiąca sałatka ze szparagów i groszku śnieżnego Patricii Wells dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, suchej patelni, brązowy boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry i złoty, o 5 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na kilka warstw ręczników papierowych, aby wchłonąć tłuszcz. Osuszyć wierzch boczku kilkoma warstwami papierowych ręczników, aby wchłonąć dodatkowy tłuszcz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużej, płytkiej misce, połączyć boczek, sałata, pomidory, awokado, ser, i dymka. Wymieszać z wystarczającą ilością sosu, aby lekko i równomiernie pokryć składniki. Obficie przyprawić pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Propozycja wina: jest to wyjątkowa sałatka, która wydaje się trafiać na miejsce wszystkich moich gości, więc otwórzmy miłą, specjalną butelkę Alzackiego Rieslinga w stylu dymu z domu Léona Beyera, Trimbacha lub Hugela. Ani ty, ani twoi goście nie będziecie zawiedzeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
From Salad as a Meal: Healthy Main-Dish Salads for Every Season by Patricia Wells, (C) 2011
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn