Sałatka chlebowa z miętą i pomidorami

Sałatka chlebowa z miętą i pomidorami
Sałatka chlebowa z miętą i pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, ogórek, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka kuskus z pomidorami i miętą, Rozdrobniona Sałatka z kapusty, pomidorów, fety i mięty, oraz Sałatka Farro z pomidorami, ogórkiem, miętą i fetą.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj pomidora i pozostałe składniki; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn