Sałatka California Harvest

Sałatka California Harvest
Sałatka California Harvest to bezmleczny i pescatarian hor d ' oeuvre. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 8G tłuszczu i w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis z Taste of Home wymaga makaronu chow mein, makaronu ramen, rodzynek i zielonej cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka California Cobb, Kalifornijska Sałatka Sushi, oraz Sałatka California Cobb.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz sałatę, winogrona i krewetki. Połam makaron ramen na małe kawałki (zachowaj opakowanie przypraw do innego użytku); Dodaj do sałatki z makaronem chow mein, rodzynkami, cebulą i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanej Sałaty Rzymskiej Z 1 Małej Sałaty3 Szklanki Posiekanej Sałaty Rzymskiej Z 1 Małej Sałaty
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Makaron RamenMakaron Ramen
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
WinogronaWinogrona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skrop dressingiem; wrzuć do płaszcza.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn