Sałatka azjatycka z sosem limonkowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jicamę, papaję, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka Sałatka Tempeh Z Sosem Sezamowo-Limonkowym, Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem Z Sosem Chili, Imbirem I Limonką, oraz Sałatka Z Azjatyckiej Zieleni W / Szechuan, Olej Sezamowy I Sos Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu limonkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Wapno
2
W dużej misce, umieścić wszystkie azjatyckie składniki sałatki z wyjątkiem orzeszków ziemnych i kolendry.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.