Sałata warzywno-Tofu z Miso Sambal
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Okłady z sałaty warzywnej i Tofu z Miso Sambal mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej sezamowy, ocet ryżowy, orzeszki ziemne prażone na sucho i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Sałata z kurczaka w sosie Orzechowo-Miso, Grillowane sałaty z kurczaka w sosie sezamowym Miso, oraz Okłady Z Sałaty Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować miso sambal, połącz pierwsze 6 składników w blenderze i przetworz do uzyskania gładkości.
Aby przygotować okłady, podziel ogórek, kolendrę, orzeszki ziemne, tofu i awokado równomiernie wśród liści sałaty.
Skropić każdy z około 1 1/2 łyżeczki sambal; zwinąć.