Sautà © ed zielona fasola i orzechy nerkowca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Sautã © ed zielona fasola & orzechy nerkowca spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, czosnek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasolka szparagowa z nerkowcami, Fasolka szparagowa z imbirem i nerkowcami, oraz Bakłażan smażony z zieloną fasolką i nerkowcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać połowę opatrunku na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać warzywa i czosnek; gotować 8 do 10 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Dodać pozostały dressing; gotować od 1 do 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.