Saucy BBQ szaszłyki z owoców morza z nie tak tajnym sosem BBQ
Saucy BBQ Owoce morza szaszłyki z nie tak tajne BBQ sos może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łososia atlantyckiego, brązowy cukier, pomidorki koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Domowy wegański sos BBQ, Najlepsze grillowane klopsy, oraz Klopsiki z grilla.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: drewniane szaszłyki moczone w wodzie przez 30 minut, aby zapobiec przypaleniu.
Połączyć sos pomidorowy, ketchup, brązowy cukier, czosnek w proszku, i ocet jabłkowy w małej misce. Odstawić.
Pokroić przegrzebki na połówki lub ćwiartki, tak, że są one tylko nieco większe niż krewetki.
Pokrój łososia i cukinię na kawałki mniej więcej tej samej wielkości co przegrzebki.
Umieść wszystkie warzywa i owoce morza na 4 szaszłykach, zmieniając kolejność.
Przynieś grill lub patelnię grillową spryskaną nieprzywierającym sprayem na średnie ciepło.
Dodać szaszłyki i gotować, aż owoce morza zaczną się matowe na górze, o 5 protokół.
Flip szaszłyki i gotować, aż wszystkie owoce morza jest gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Mżawka lub sos szczotka na szaszłyki natychmiast po usunięciu ich z ognia.