Sardela i marynata ziołowa

Sardela i marynata ziołowa
Sardela i marynata ziołowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny marynata. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 197 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynata Balsamiczna, Kaparowa I Anchois, Marynata Balsamiczna, Kaparowa I Anchois, oraz Serowe Crostini Z Anchois Masłem Ziołowym.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić razem. Włożyć wołowinę do niereaktywnego naczynia do pieczenia i zalać marynatą, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn