Santa Fe Red Chile Enchiladas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Enchiladas Santa Fe Red Chile. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 347 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), oraz Santa Fe Enchiladas.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć wieprzowinę; rozdrobnić 2 widelcami.
Dodaj olej do patelni; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Wyjąć z ognia; wymieszać rozdrobnioną wieprzowinę, oregano, sól i pieprz.
Spread 1/4 cup New Mexican Red Chile sos na dnie 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Ułóż 2 tortille na sosie; top równomiernie z połową mieszanki wieprzowej i 1/2 szklanki sosu. Powtórz procedurę, kończącą się tortillami.
Rozłóż pozostały sos na tortillach.
Piec w 350 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.
Każdą tortillę przeciąć na pół.