Santa Fe faszerowane papryki dla dwojga
Santa Fe faszerowane papryki dla Dwojga to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, brązowy ryż, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Santa Fe Faszerowane Papryki, Santa Fe Indyk Faszerowane Papryki, oraz Papryka Nadziewana W Stylu Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Gotować kruszy, kukurydza i salsa w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ryżem, serem i kolendrą.
Wlać wodę do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Dodać połówki pieprzu, pokroić boki w górę; wypełnić mieszanką kruszy. Kryć się.
Piec 30 min. lub do momentu, gdy papryka będzie chrupiąca-delikatna i nadzienie zostanie podgrzane.