Sangrita
Sangritan jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku pomidorowego, sos worcestershire, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sangrita, Sangrita, oraz Sangrita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij dwie długości 3 1/2 cala z każdego z ogórków, aby użyć ich jako kubków. Obierz kawałki, pozostawiając 1 1/2-calowy pasek skórki na jednym końcu każdego. Używając melona baller, zgarnij nasiona, zatrzymując się tuż przed dotarciem do dna. Przechowywać w lodówce filiżanki przez co najmniej 10 minut.
Tymczasem, w małej patelni, toast ancho chile na umiarkowanym ogniu, aż zacznie się blister, o 1 1/2 protokół na stronę.
Przenieść ancho do powierzchni roboczej do ostygnięcia.
W blenderze, połączyć sok pomarańczowy, pomidorowy i limonkowy z cebulą i sosem Worcestershire; pokruszyć w tosty ancho i puree. Przecedzić przez grube sito. Doprawić sangritę solą i pieprzem i schłodzić przez 20 minut.
Sangrita wlać do kubków ogórkowych i podawać.