Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail)

Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sancocho de Cola (Cola Cola). Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,68 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1119 kalorii, 82g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka kłosów kukurydzy, plantany, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 557 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho de Pescado (Kolumbijska zupa rybna), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć oxtails do dużego garnka i przykryć wodą. Gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić garnek i spłukać oxtails wodą.Zwróć wołki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać około 12 szklanek wody, sos aliños i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę. Z zupy odtłuścić tłuszcz, dodać kukurydzę i dusić jeszcze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać plantany, yuca i ziemniaki i gotować przez 35 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
ManiokManiok
5
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Dodaj posiekaną świeżą kolendrę i podawaj z awokado, białym ryżem i ají na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn