Sam 's No. 3 Kickin' Green Chili
Sam 's No. 3 Kickin' Green Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 870 kalorii. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, pomidory, granulowany czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kickin ' BBQ Spice Rub, Guy 's Kickin' Quesadilla, oraz Kickin ' Cornbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jeśli pieczenie własne chiles: rozgrzej grill na świeżym powietrzu do wysokiej.
Umieścić na grillu i gotować, obracając gotować równomiernie, aż Skórki pęcherze i czernieją.
Wyjąć z grilla i umieścić w plastikowej torbie. Uszczelnić worek i niech chiles stać na 5 do 10 minut.
Usuń skórę, łodygi i nasiona i posiekaj na kawałki 1/4 cala.
W dużym garnku rozgrzać masło i dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę. Gotować ok. 15 minut, a następnie dodać cebulę i przyprawy. Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gdy wieprzowina jest gotowane przez, dodać świeże pomidory, pomidory z puszki, zielone chiles i jalapenos, Jeśli za pomocą. Mieszaj od czasu do czasu.
Po 5 minutach dodaj 8 szklanek wody. Doprowadzić do niskiego wrzenia. Mieszaj od czasu do czasu. Zwiększyć ogień i doprowadzić chili do toczenia lub wysokiej wrzenia.
W osobnej patelni roztopić masło lub margarynę i ubić mąkę, mieszając do uzyskania kremowej konsystencji.
Powoli dodaj zasmażkę do chili, ciągle mieszając, i odetnij ogień. Nadal mieszać, aby zasmażka była równomiernie rozłożona. (Ilość zasmażki można regulować w zależności od pożądanej konsystencji lub grubości.)
Odstawić 5 minut i podawać w misce lub duszone!