Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Salsanu żurawinowego. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,33 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z limonki, pomidory o Smaku meksykańskim, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Salsa Żurawinowa, Salsa Żurawinowa, oraz Salsa Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
3
Umieść sos żurawinowy, kolendrę, skórkę z limonki, sok z limonki, pieprz jalapeno, cebulę, czerwoną paprykę, zieloną paprykę, pomidory, sól i pieprz, do smaku w robocie kuchennym i pulsować, aż do wymieszania, ale nadal masywny.
Podgrzej tortille w kuchence mikrofalowej przez 10 sekund, aby były giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
9
Tortille napełnij łyżką nadzienia i zwiń w cienkie taquito, zabezpieczając wykałaczką. Trzymaj taquitos przykryte wilgotnym ręcznikiem przed gotowaniem, w przeciwnym razie tortille kukurydziane wyschną i pękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
10
Podgrzać 2 szklanki oleju w patelni prostej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Umieścić taquitos w gorącym oleju w partiach i płytkie smażyć, aż chrupiące, toczenia gotować wszystkie strony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
12
Odcedzić taquitos na ręcznikach papierowych i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Dla miłośników czystych doznań stworzyliśmy 100% Pinot Noir cuvée bez dawkowania. Zawiera tylko naturalny cukier resztkowy wina w ilości mniejszej niż 2 g na butelkę. Ponadto użycie absolutnego minimum siarki daje winu swobodę wyrażania się całkowicie. Na nosie są ostre i jednocześnie dojrzałe owoce. Na podniebieniu jest wyprostowany i czysty, z obfitą finezją i świeżością.W Kolorze Vermilion gold. Aromat świeżo tłoczonych czarnych winogron, czerwonych, białych i cytrusowych owoców. Bogate podniebienie z miąższu winnej brzoskwini i bukietem aromatycznych ziół. Małe pikantne nuty na finiszu. Delikatny, ściśle spleciony szampan o wielkiej czystości.Idealny jako aperitif. Idealny dodatek do owoców morza, sashimi, a nawet miękkiego koziego sera.
For lovers of pure sensations we have created a 100% Pinot Noir cuvée with no dosage. It contains only the wine's natural residual sugar at less than 2g per bottle. Moreover, the use of an absolute minimum of sulphur gives the wine the freedom to express itself totally. On the nose there is crisp and at the same time ripe fruit. On the palate it is upright and pure, with abundant finesse and freshness.Vermilion gold in color. Nose of freshly pressed black grapes, of red, white and citrus fruits. Ample palate with flesh of vineyard peach and bouquet of aromatic herbs. Small spicy notes in the finish. A fine, tightly knit Champagne of great purity.Ideal as an aperitif. The perfect accompaniment for seafood, sashimi or even soft goat's cheese.