Świeże pomidory Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 16 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 14 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeño chiles, czosnek, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Salsa Ze Świeżych Pomidorów, Salsa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Salsa Ze Świeżych Pomidorów.
Instrukcje
1
W dużej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem do mieszania smaków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.