Przepis Mango, brzoskwinia i ananas Salsan jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 100 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki, sól, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), Salsa Mango-Brzoskwiniowa, oraz Salsa Brzoskwiniowa Z Mango.
Instrukcje
1
Umieść mango, brzoskwinia, pomidor, cebula, papryka czerwona, papryka żółta, ananas i kolendra w misce do mieszania. Wymieszaj czosnek, sok z limonki, sól, cukier i wodę. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.