Salsa z awokado i Mango Crostini
Przepis awokado i Mango Salsa Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten wegański przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, cebulę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mango Pieprz Salsa Crostini, Salsa z mango i awokado, oraz Salsa Z Awokado Mango.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokrój chleb pod niewielkim kątem w plastry o grubości 1/4 cala. Ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Posmaruj jedną stronę każdego plastra niewielką ilością oleju.
Posypać solą i pieprzem. Toast, aż lekko rumiane, 15 do 20 minut, obracając rondel wokół dwa razy w czasie pieczenia. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W małej misce połącz awokado, mango, kolendrę, cebulę i sok z limonki. Doprawić solą i pieprzem i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Kopiec 1 Łyżka. mieszanka mango na wierzchu każdego tosta tuż przed podaniem.