Salsa Z Awokado I Kukurydzy

Salsa Z Awokado I Kukurydzy
Przepis awokado-kukurydziana Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ta przystawka ma 148 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, kukurydzę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa kukurydziana i awokado, Salsa Kukurydziana Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado I Kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść duży pojemnik na wilgotnym ręczniku. Złóż ręcznik papierowy na cztery części i umieść go w pojemniku. Stań 1 ucho kukurydzy na ręczniku papierowym, używając łodygi jako uchwytu. Używając noża do parkowania, pokrój w dół, pozwalając ziarnom wpaść do pojemnika. Obróć kolbę i kontynuuj, aż wszystkie jądra zostaną usunięte; Odrzuć kolbę. Powtórz z pozostałą kukurydzą. Wyrzucić ręcznik papierowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Dodaj szalotki, pomidory, odmierzony sok z limonki, kolendra, serrano i odmierzoną sól i wymieszaj, aby połączyć.Zmniejsz o połowę awokado. Używając noża do parowania, zdobądź miąższ połówek awokado w 1/4-calowy Wzór crosshatch (uważaj, aby nie przeciąć skóry). Za pomocą łyżki zgarnij kawałki awokado do mieszanki kukurydzy i delikatnie złóż, aby połączyć. Smak i dodać więcej soku z limonki lub soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn