Salsa Z Awokado I Kukurydzy
Przepis awokado-kukurydziana Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ta przystawka ma 148 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, kukurydzę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa kukurydziana i awokado, Salsa Kukurydziana Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży pojemnik na wilgotnym ręczniku. Złóż ręcznik papierowy na cztery części i umieść go w pojemniku. Stań 1 ucho kukurydzy na ręczniku papierowym, używając łodygi jako uchwytu. Używając noża do parkowania, pokrój w dół, pozwalając ziarnom wpaść do pojemnika. Obróć kolbę i kontynuuj, aż wszystkie jądra zostaną usunięte; Odrzuć kolbę. Powtórz z pozostałą kukurydzą. Wyrzucić ręcznik papierowy.
Dodaj szalotki, pomidory, odmierzony sok z limonki, kolendra, serrano i odmierzoną sól i wymieszaj, aby połączyć.Zmniejsz o połowę awokado. Używając noża do parowania, zdobądź miąższ połówek awokado w 1/4-calowy Wzór crosshatch (uważaj, aby nie przeciąć skóry). Za pomocą łyżki zgarnij kawałki awokado do mieszanki kukurydzy i delikatnie złóż, aby połączyć. Smak i dodać więcej soku z limonki lub soli w razie potrzeby.