Salsa Z Awokado
Przepis awokado Salsan jest gotowy w około 8 godzin i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, ocet jabłkowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kukurydzę, oliwki, czerwoną paprykę i cebulę.
W małej misce wymieszaj czosnek, oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet jabłkowy, oregano, sól i pieprz.
Wlać do mieszanki kukurydzy i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić w lodówce 8 godzin lub przez noc.
Awokado wymieszać z mieszaniną przed podaniem.