Salsa Wieprzowa
Salsa wieprzowa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 479 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ryż, ananas, Salsa pomidorowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Salsa brzoskwiniowa z wieprzowiną, oraz Wieprzowina w Salsa Verde.
Instrukcje
Połącz salsę z ananasem na patelni o średnicy 12-14 cali. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i mieszać często aż zredukowane do 2 1/2 filiżanki, o 10 protokół.
Podczas gdy sos gotuje, przyciąć i wyrzucić zewnętrzny tłuszcz z kotletów wieprzowych. Kotlety Broil 4 do 6 cali od ciepła, aż lekko rumiane i nie różowy w najgrubszej części (wyciąć do testu), o 9 protokół, obracając raz.
Kotlety układamy na półmisku, wierzch polewamy sosem.