Salsa z tropikalnej fasoli Heather może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje $3.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Mieszanka nadziewanych oliwek, sok z limonki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Salsa tropikalna Wrzosowa, Czarna fasola, owoce tropikalne i Salsa Queso Blanco, oraz Tropical Salsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.