Salsa Tomatillo pieczona na świeżym ogniu z kolendrą i limonką

Salsa Tomatillo pieczona na świeżym ogniu z kolendrą i limonką
Świeżo pieczona Salsa Tomatillo z kolendrą i limonką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 4 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz kolendrę, ząbek czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Fire Roasted Tomatillo & Corn Salsa, Salsa Świeżo Pieczona Tomatillo, oraz Ognista Zupa pomidorowo-fasolowa z salsą ze świeżej kukurydzy dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn