Przepis Lori Salsa Rancheran jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, czosnek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Ranchera, Salsa Ranchera, oraz Salsa Ranchera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na patelni, gotować boczek, aż zrobić, ale miękkie, nie chrupiące.
Dodaj pomidory, paprykę, cebulę, czosnek, kminek, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.