Salsa Mango-Truskawkowa
Salsan Mango-truskawkowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 208 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, mango, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 160 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango, Salsa Truskawkowa Mango, oraz Salsa Truskawkowa Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ocet balsamiczny, sok pomarańczowy, sok z cytryny i sok z limonki. Delikatnie złożyć mango i truskawki do wymieszania. Pozostawić mieszaninę na odpoczynek co najmniej 20 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan