Salsa karczochowo-pomidorowa
Salsa z karczochami i pomidorami może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz karczoch serca, parmezan, 4 cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Salsa Oliwkowa Z Karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników (przez kapary) w misce do mieszania; w razie potrzeby wymieszaj pomidory i pokruszoną czerwoną paprykę.
Udekorować natką pietruszki i podawać z chipsami pita.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.