Gazpacho Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Mieszanka papryki, papryka, oliwki kalamatan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Salsa Gazpacho, Smażony Halibut z salsą Gazpacho, oraz Gazpacho z cukinii i mięty z salsą z rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić olej, ocet, czosnek, papryka, gruba sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Papryka
Ocet
Czosnek
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i wrzuć do coat.DO do przodu: można wykonać 1 dzień. Kryj się i wyluzuj. Wrzucić toblend przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.