Salsa Beef Biscuit Bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa Beef Biscuit Piec spróbować. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka zielonej cebuli, mielona wołowina, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Beef' n ' Biscuit Bake, Szpinak Wołowina Biszkopt Piec, oraz Biszkoptowa Zapiekanka Pomidorowo-Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray kwadratowy patelnia, 9x9x2 cale, z natryskiem do gotowania. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszaj salsę.
Rozprowadzić mieszaninę wołowiny na patelni.
Wymieszać Bisquick mix, mleko, cebula i ser w średniej misce, aż miękkie formy ciasta. Upuść ciasto przez 12 łyżek stołowych na mieszaninie na patelni.
Piec odkryte około 25 minut lub aż złoty kolor i wykałaczka włożona w herbatniki wychodzi czysty.