Salsa Arbuzowo-brzoskwiniowa i pomidory

Salsa Arbuzowo-brzoskwiniowa i pomidory
Przepis arbuz-brzoskwinia Salsan i pomidory może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Na 1,32 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, Skórka z limonki, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salsa Brzoskwiniowa Arbuzowa, Arbuz-Brzoskwinia Slushies, oraz Arbuz Gazpacho {Bez Pomidorów!}.

Instrukcje

1
W misce ubić galaretkę pieprzową, skórkę z limonki i sok z limonki; wymieszać z arbuzem i kolejnymi 3 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
ArbuzArbuz
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pomidory doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku; łyżkę do szklanek koktajlowych. Top z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
KoktajlKoktajl
PomidorPomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
SólSól
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn