Przepis arbuz-brzoskwinia Salsan i pomidory może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Na 1,32 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, Skórka z limonki, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Salsa Brzoskwiniowa Arbuzowa, Arbuz-Brzoskwinia Slushies, oraz Arbuz Gazpacho {Bez Pomidorów!}.
Instrukcje
1
W misce ubić galaretkę pieprzową, skórkę z limonki i sok z limonki; wymieszać z arbuzem i kolejnymi 3 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Pieprzowa
Sok Z Limonki
Arbuz
Skórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pomidory doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku; łyżkę do szklanek koktajlowych. Top z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.