Salsa Ananasowa

Salsa Ananasowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Salsa ananasowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Jeśli masz chili, sok z limonki, kawałki ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Quesadillas al Pastor z ananasem Salsan i ananasem Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa).

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w szklanej lub plastikowej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn