Salsa
Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 141 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka kolendry, pomidory, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.