Salpikon Rybny
Ryba Salpicon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 839 kalorii. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka szalotki, chili, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Salpicon, Salpicon, oraz Salpicón dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć Wondrę do płytkiego naczynia i obficie doprawić solą i pieprzem.
Trzepaczka do połączenia. Pogłębiać tilapię w Wondrze, delikatnie klepiąc, aby usunąć nadmiar.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj cienką warstwę oleju.
Dodaj rybę do patelni. Gotować przez 2 do 3 protokół, aż złoty kolor z jednej strony, a następnie odwrócić i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół.
Wyjmij rybę na deskę do krojenia i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. Rybę płatkować dwoma widelcami lub posiekać ostrym nożem.
W średniej misce, połączyć ryby z chili, szalotki i kolendry. Wycisnąć jedną limonkę na górze i złożyć delikatnie, aby połączyć. Smak i dodać więcej limonki i soli, jeśli to konieczne.
Podawać w ładnej misce z tortillami i frytkami, i awokado, jeśli chcesz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.