Salpicon

Salpicon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Salpicon. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kolendry, 1/3 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, pieczeń z rumu wołowego, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salpicón, Salpicon, oraz Salpicón Tostadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki z wyjątkiem tostadas i śmietany w dużej misce; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TostadasTostadas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
3
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki mięsa na każdym tostada; top z 1 łyżeczka. kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TostadasTostadas
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn