Sala Bilardowa Koło Pizzy
Koło do pizzy w pokoju bilardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Mieszanka oliwek, fasoli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wagon Wheel Breakfast Pie, Wagon Wheel Breakfast Pie, oraz Wagon Wheel Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokruszyć kiełbasę na patelni, dodać 1 łyżkę meksykańskiej przyprawy, sos pomidorowy i fasolę. Gotować na średnim ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać pokrojoną w kostkę paprykę i pozostawić na wolnym ogniu przez kolejne 8 protokół. Odstawić.
Na posypanej mąką powierzchni rozwiń ciasto, aby zmieścić się w okrągłej patelni o średnicy 15 cali. Ułóż nadzienie kiełbasą wokół boków ciasta. Top z serem i czarnymi oliwkami. Za pomocą noża do ciasta zaznacz 8 szczelin na środku patelni. Delikatnie podnieś każdy trójkąt nad wypełnieniem i włóż końcówkę pod boki. Powtórz z pozostałymi trójkątami.
Piec przez 20 do 25 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon