Sake-Marynowana Sałatka Z Czterech Fasolek
Sake-marynowana Sałatka z czterech fasolek to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, sake, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Marynowana zielona fasola i sałatka z fasolą maślaną, Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, oraz Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake.
Instrukcje
Edamame ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Schłodzić do temperatury pokojowej; umieścić w średniej misce.
Gotować fasolki werty we wrzącej wodzie 1 minutę lub do chrupkości-miękkie.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Dodaj haricots verts, cebula, fasola, i czarna fasola do edamame.
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Mżawka sake mieszaniny na mieszaninie fasoli; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać tuż przed podaniem.