Sake-Marynowana Sałatka Z Czterech Fasolek

Sake-Marynowana Sałatka Z Czterech Fasolek
Sake-marynowana Sałatka z czterech fasolek to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, sake, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Marynowana zielona fasola i sałatka z fasolą maślaną, Summer Sake Sangria: lekki, orzeźwiający koktajl sake, oraz Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake.

Instrukcje

1
Edamame ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Schłodzić do temperatury pokojowej; umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Gotować fasolki werty we wrzącej wodzie 1 minutę lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Dodaj haricots verts, cebula, fasola, i czarna fasola do edamame.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Mżawka sake mieszaniny na mieszaninie fasoli; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn