Sajgonki + Ostry Sos

Sajgonki + Ostry Sos
Sajgonki + ostry sos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz miskę ciepłej wody, aby zwilżyć opakowania, liście bazylii, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sajgonki z sosem orzechowym, Moje Własne Sajgonki Z Sosem Orzechowym, oraz SOS zanurzeniowy do sajgonek dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia88
Magazyn