Sajgonki

Sajgonki
Sajgonki to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. 164 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kiełki fasoli, cebulę, wermiszel sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.

Instrukcje

1
Namoczyć wermiszel 30 minut w ciepłej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
W dużej misce, wymieszać wermiszel, jaja, cebula, grzyby, krewetki, wieprzowina, olej roślinny, marchew, mięso krabowe, kiełki fasoli, pieprz, sos sojowy, sos rybny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Sos RybnySos Rybny
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
CrabmeatCrabmeat
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KrewetkiKrewetki
CebulaCebula
JajkoJajko
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Jeden po drugim zwilżyć opakowania z ryżu wilgotnym ręcznikiem do herbaty i wypełnić 2 do 3 łyżek mieszanki wermiszelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
4
Zwiń owijki i pozwól im ustawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
W dużym rondlu podgrzać olej do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Smażyć sajgonki jeden lub dwa na raz, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn