Sack Lunch: B-L - T na zimę

Sack Lunch: B-L - T na zimę
Sack Lunch: B-L - T na zimę to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 14g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, majonez, chleb żytni [użyłam pain d ' Avignon multigrain] i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sack Lunch: Hiszpańska Tortilla, Obiad W Worku: Pikantna Kolendra Tabbouleh, oraz Obiad w worku: Sałatka z cukinią i kurczakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191° ze stojakiem w pozycji środkowej. Ułóż paski boczku w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyjąć blachę do pieczenia, wylać tłuszcz i piec ponownie, aż boczek będzie chrupiący, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Odcedzić i ostudzić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć na małe kawałki, około 1/2 cala każdy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Suszone pomidory drobno posiekać i wymieszać z majonezem. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
5
Każdą kromkę chleba posmarować majonezem z suszonych pomidorów. Połowę kromek chleba obficie posypać boczkiem. Ułóż mache na boczku, posyp pieprzem, a wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
MacheMache
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn