Sałatka Ziemniaczana Z Pieczoną Czerwoną Papryką
Pieczona Sałatka ziemniaczana z czerwoną papryką może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sos sałatkowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć 1 cal nad ziemniakami.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do ziemniaków są przetargu widłowego.
Odcedzić ziemniaki; spłukać zimną wodą.
Umieścić w jednej warstwie na patelni 15x10x1 cala; przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 30 minut.
Schłodzone ziemniaki pokroić w ósemki (kliny wielkości kęsa).
W dużej misce wymieszać pozostałe składniki. Delikatnie złożyć ziemniaki.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.