Sałatka z ryżu i fasoli Fiesta

Sałatka z ryżu i fasoli Fiesta
Sałatka z ryżem i fasolą Fiesta zajmuje około 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu i w sumie 181 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako dodatek. Ten przepis z Taste of Home wymaga czarnej fasoli, pieprzu, sosu sałatkowego i zielonej cebuli. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quinoan i brązowy ryż czarna fasola Fiesta Bowl, Sałatka Fasolowa Fiesta, oraz Sałatka Fasolowa Fiesta.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić. W międzyczasie w dużym rondlu zagotuj 4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj kukurydzę; przykryj i gotuj przez 5-6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Odcedź kukurydzę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
W dużej misce wymieszaj ryż, kukurydzę, czarną fasolę, zieloną cebulę, czerwoną i pomarańczową paprykę, kolendrę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)4 Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok. 1-1/4 Funta)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połącz sos sałatkowy, sok z limonki i pieprz; skrop sałatkę i wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn