Sałatka Z Rutabagi
Sałatka z rutabagi wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 289 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka octu jabłkowego, pieprz cayenne, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Rutabaganu I Ziemniaków, Sałatka z Acorn Squash i Rutabaga z kremowym pomarańczowym rozmarynem dressing wysokobiałkowy, oraz Placek Z Rutabagą.
Instrukcje
Umieść wkład parowca w rondlu i napełnij wodą, aby tuż pod dnem parowca; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj rutabaga i pary, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Doprowadzić 2 szklanki wody i 1 łyżka oleju roślinnego do wrzenia w rondlu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić do wchłonięcia wody, Około 14 minut; puch widelcem.
Ubić drożdże odżywcze, 1/4 szklanki oleju roślinnego, ocet jabłkowy, miód, włoskie przyprawy, oregano, koperek, czarny pieprz i pieprz cayenne w dużej misce.
Kuskus i brukiew wymieszać w odżywczym dressingu drożdżowym. Doprawić solą.