Sałatka z porów z orzechami włoskimi i Tomme de Brebis
Sałatka z porów z orzechami włoskimi i Tomme de Brebis to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 360 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, por, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A, Sałatka szparagowa z orzechami włoskimi, oraz Sałatka warstwowa z orzechami włoskimi.
Instrukcje
1 uncja twardego sera owczego, takiego jak Tomme de Brebis, ogolonego obieraczką do warzyw.
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać połówki pora i dusić na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, 10 protokół.
Rozłóż orzechy włoskie w talerzu ciasta i piec przez około 8 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Ostudzić i grubo posiekać.
W małej misce wymieszać oliwę z octem i doprawić solą i pieprzem. Ułóż pory na talerzu, pokrój boki w górę.
Skropić winegretem i udekorować orzechami włoskimi, szczypiorkiem i serem.