Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z winegretem cytrynowo-imbirowym

Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z cytrynowo-imbirowym winegretem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, cebulkę kopru włoskiego, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Spróbuj Pstrąg z kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-imbirowym, Sałatka z kopru włoskiego i endywii z winegretem pomarańczowym, oraz Sałatka z kopru włoskiego z winegretem pomarańczowo-balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść plasterki bagietki na obramowanej blasze do pieczenia i tosty, 8-10 minut.
Ostudzić i rozbić na kawałki. W międzyczasie w dużej misce ubić ocet, skórkę cytrynową i pomarańczową, imbir i pieprz; doprawić solą i ubić olejem.
Za pomocą ostrego noża wyciąć całą skórkę i biały rdzeń z pomarańczy; wyrzucić. Pracując nad misą z opatrunkiem, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty do miski; wyrzucić membrany.
Dodaj koper włoski, liście kopru włoskiego, zielenina musztarda, i grzanki do miski; wrzucić do połączenia.
W porcji: 240 kalorii, 12 g tłuszczu, 5 g błonnika