Sałatka Z Kalmarów Nadmorskich

Sałatka Z Kalmarów Nadmorskich
Sałatka Seaside Squid może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 228 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kapary, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Nadmorska Z Tuńczykiem, Sałatka Z Łososia Nadmorskiego, oraz Sałatka makaronowa Seaside BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kalmary dokładnie opłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Przetnij macki na pół wzdłuż.
3
Przetnij ciała na pół wzdłuż, a następnie na 1/2-calowe kawałki szerokości. Odstawić.
4
Na dużym ogniu, doprowadzić 1/2 cala wody do wrzenia w rondlu 6-quart. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Umieść kałamarnicę w koszu na parowiec i delikatnie ustaw nad gotującą się wodą. Przykryć i parować przez 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
6
Wyjmij kosz z garnka i zanurz kałamarnicę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Wyjąć z wody i dokładnie spuścić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
W dużej misce wymieszać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól, czarny pieprz, kminek i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Dodaj kałamarnicę, pomidor, cebula, kapary i kolendry i wrzucić, aż połączone. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
KałamarnicaKałamarnica
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 49 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn