Sałatka z fasoli i kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Cebulki kopru włoskiego, grubo zmielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego I Trzech Fasoli, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z fasoli Fava z koprem włoskim i rzodkiewką.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników wymieszać w misce; dodać fasolę, koper włoski i czosnek, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Czosnek
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Posypać serem i pietruszką. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Ser
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
* 2 (15-uncja) puszki granatowej fasoli i 1/2 szklanki pokruszonego sera pleśniowego można zastąpić ciecierzycą i gorgonzolą.