Sałatka z fasoli i boczku
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Sałatka z fasoli i bekonu może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Duża sałatka z jajkiem, bekonem i fasolą, Sałatka z fasoli i boczku, oraz Sałatka z wędzonym boczkiem i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Odcedzić, schłodzić i pokruszyć.
W małej misce ubić ocet, majonez i cukier.
W dużej misce, wymieszać boczek, fasola, kapusta, seler, pietruszka, i cebula. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę SOS octu na sałatkę, i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.