Sałatka z białej fasoli z krewetkami i szparagami to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.14 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, rozdarty szpinak, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Ze Szparagami I Białą Fasolą, Herbed krewetki i sałatka z białej fasoli, oraz Herbed krewetki i sałatka z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szparagi na parze, pod przykryciem, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Krewetki posypać 1/8 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Rozgrzać olej w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala